Sve o Goliji na jednom mestu

Sve o Goliji na jednom mestu

Pretraži Golija.rs
Baner
Baner
Baner
Mute izvor Studenice PDF Štampa El. pošta
Bespravna gradnja ne samo da skrnavi prelepe predele Golije, već može ukoliko se nastavi da joj oduzme status Parka prirode. Čitav predeo
Odvraćenice je podvodan, pa posebnu opasnost predstavljaju septičke jame pored „divljih“ vikendica, iz kojih se sadržaji mešaju sa podzemnim vodama.
- Preduzećemo sve što je iz naše nadležnosti. Nismo podložni uticajima i ličnim interesima, niti smo sigurni da neko drugi u ovoj državi nije. U više navrata obraćali smo se nadležnim ministarstvima i JP „Srbijašume“, ali nije bilo nikakvih aktivnosti u pravcu suzbijanja divlje gradnje. Pozivam direktora Parka prirode Golija, predstavnike JP „Srbijašume“ i sve nadležne u ministarstvima da reaguju odmah i definitivno zaustave bespravnu gradnju na Goliji. Naš je jedini i najveći problem što nemamo ovlašćenja na toj površini, da ih imamo, problem bi rešili. Kao lokalna samouprava nećemo stati na ovom.Ukoliko se ne bude poštovao zakon pokrenućemo pitanje odgovornosti svih koji su dužni da ga sprovode - poručuje Ristić.
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack