Sve o Goliji na jednom mestu

Sve o Goliji na jednom mestu

Pretraži Golija.rs
Baner
Baner
Baner
Golijski dar PDF Štampa El. pošta

Naša preporuka-Apartmani "Golijski dar"

goldar1U srcu Golije na nadmorskoj visini od 1400 metara, na udaljenosti od 100 m od ski lifta na brdu „Dajići“ nalazi se kuća za odmor porodice Luković iz Ivanjice. Kuća raspolaže sa 3 četvorokrevetna apartmana, kategorisana sa najvišom kategorijom (4 zvezdice). U miru i tišini odlično opremljenih apartmana Golijski dar, gostima se nudi maksimalan užitak uz potpuni komfor, zasebna kupatila, kuhinju, televizor i telefon. Vašim izborom ove kuće na planini Goliji, pored vrhunskog smeštaja u zimskom periodu možete skijati na stazi dugoj 600 m sa utabanim snegom, čekati Golijska jutra u društvu ovdašnjih meštana uz golijske specijalitete (pršutu, sir i vruću rakiju).


Apartmani su udaljeni od Ivanjice 32 km. asfaltnim putem. U blizini apartmana nalaze se dve prodavnice, restoran i kafana.


Apartmani izmedju ostalog poseduju i ljuljaške, klackalice za decu, stoni fudbal, ražanj i roštilj.

goldar2Ukoliko se odlučite da Golijski dar posetite u letnjoj ili jesenjoj sezoni nećete se razočarati. Na Goliji je zastupljeno više vrsta lekovitog bilja, retkih šumskih plodova i gljiva, tako da svaka šetnja senovitim šumskim stazama za vas može biti prava avantura.
U vrhunski opremljenim apartmanima Golijskog dara na najlepšoj planini Goliji uverićete se zašto ovde dođu gosti, a odu prijatelji.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefone: 032-631-988,065-82-98-536 ili 063-82-98536

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack