Sve o Goliji na jednom mestu

Sve o Goliji na jednom mestu

Pretraži Golija.rs
Baner
Baner
Baner
Zima 2010/11 na Goliji PDF Štampa El. pošta

Nova Godina kuca na vrata, a sa njom stiže i prvi sneg. Idealno vreme da počnete da mislite na skijanje, sankanje i zabavu na snegu. Zamislite Goliju...

Posebno upečatljiva šetnja dubokim snegom je neponovljiva i svaki put iznova daje nam lep golreka zimaosećaj. Taj osećaj spokojstva snežnih belina daje nam i sledeći dan započet na svežem planinskom vazduhu sa puno radosti.

Ono što najvaznije za ovu sezonu je da je na Goliji u toku letnje sezone izvrsena kompletna reparacija tabaca koji ce tokom zimske sezone tabati stazu na Dajica brdu,takodje i zicara,tanjiraca je reparirana i u funkciji.


I vožnja sankama, skijanje, grudvanje, ponovo bude ono dečije u čoveku, koje nam je neophodno. Sve te stvari možete raditi, uživati u zimskoj čaroliji bez obzira na godine.O smestaju nemojte mnogo razmisljati,pravi izbor za Vas su apartmani Golijski Dar,u samom srcu planine okrizeni vrhovima Golije.

Stalni hit na snežnoj belini je sankanje. Pravi prijatelji prirode to ipak rade kao nekad. Ponesite baterijsku lampu, uzmite sanke i prošetajte se do snegom pokrivenih putića. Priliku za ovakve doživljaje imate.Ipak vredi ići na zimovanje. Vredi uživati u zimskim čarima, pa čak sedeti slušati pucketanje vatre uz topli napitak dok vam zima oslikava prozore svojim stilom, na način koji to samo ona ume.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack