Sve o Goliji na jednom mestu

Sve o Goliji na jednom mestu

Pretraži Golija.rs
Baner
Baner
Baner
Orlovo gnezdo Štampa El. pošta
orlgnez20Ukopana u stenu, na vidikovcu iznad okolnih kuća, brvnara Orlovo gnezdo gleda ka Kopaoniku. Svojevrstan simbol sela Rudno, umetničko delo ruku Predraga Ćirovića, Orlovo gnezdo gosti planinare, umetnike, glumce, filozofe i mnoge druge ljude koji svoju inspiraciju crpe sa Golije, uz čuveno srpsko gostoprimstvo.

Orlovo gnezdo ima dnevnu sobu sa kaminom, zastakljenu terasu, kuhinju, i 3 spavaće sobe koje mogu da prime do 10 osoba.

Provedite vikend ili godišnji odmor na planini. Dođite sami, sa porodicom ili prijateljima. Uživajte u dnevnoj sobi uz pucketanje kamina, posmatrajte prirodu sa zimske terase ili se sunčajte u prostranom dvorištu Orlovog gnezda.

Orlgnez08Golija će vas dočekati otvorena srca. Meštani iz sela Rudna ponudiće vas domaćim kulinarskim specijalitetima. Vaš domaćin će vas voditi u šetnje, a ukoliko želite pokazaće vam mesta gde možete da lovite i pecate. Posetićete manastire Studenicu i Gradac.

Ili želite jednostavno da se osamite? Golija je idealno mesto da se odmorite od gradske vreve. Dobro došli na planinu Golija, u vazdušnu banju i jedinstven rezervat biosfere u ovom delu Evrope.

Više informacija:
064 14-13-275
www.hotelgolija.net
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack